Ungdommens kritikerpris presenterer 3F, Wang vgs.

Klasse 3F er en av årets juryklasser. Det er 33 elever i klassen, 14 gutter og 18 jenter, hvor alle er toppidrettselever. 

Offentliggjøring av nominasjonene på Wang vgs.

Offentliggjøring av nominasjonene på Wang vgs.

Wang videregående skole i Oslo er over 100 år. Den startet som en privat handelskole, men er nå mest kjent for toppidrett. I dag er det 541 elever på Wang. Kjente navn som Helene Olafsen, Tom Hilde, Adam Kwarasay Larsen, Linn- Kristin Riegelhuth Koren, Håvard Nielsen, Amanda Kurtovic, Ezinne Okparaebo og Bartosz Piasecki har alle gått på Wang. Wang har også skoler i Stavanger, Fredrikstad og Tønsberg. Wang er rå på idrett – rå på skole!

Klasse 3F er en av årets juryklasser. Det er 33 elever i klassen, 14 gutter og 18 jenter, hvor alle er toppidrettselever. Idretter som er representert er volleyball, sandvolleyball, padling, langrenn, skiskyting, orientering, boksing, karate og taekwondo. Det er med andre ord en svært sporty gjeng, og flere av elevene er blant Norges beste utøvere innen sin idrett.

Klasse 3F er en hyggelig klasse med et godt miljø. Noen er glade i å lese, andre har ikke lest så mye. Men – konkurranseinstinktet er vekket, og nå er alle godt i gang med lesingen!