Juryklassene: Hvam vgs, miljø- og energifag

Vi er Norges første kull med energi – og miljøelever; en hybridlinje mellom studiespesialisering og naturbruk, med fokus på energi – og miljøspørsmål.
Hvam-300x200Vi er en klasse på 14 elever ved Hvam videregående skole. Skolen ligger i landlige og idylliske omgivelser i Nes kommune på Romerike. Opprinnelig var det gammel landbruksskole, men nå huser den mange ulike studieretninger. Alt fra naturbruk og toppidrett golf til medier og kommunikasjon.

Vi er Norges første kull med energi – og miljøelever; en hybridlinje mellom studiespesialisering og naturbruk, med fokus på energi – og miljøspørsmål. Vi er en sammensveiset gjeng med blandet interesse for litteratur. Vi håper at dette prosjektet inspirer hele klassen og gjør at flere oppdager litteraturens gleder! Innad i klassen er det mange ulike interesser for blant annet fotball, trening, foto, golf og friluftsliv.

Vi i klassen har blitt utfordret til å grave dypere i en ny sjanger, noe vi ser på som spennende og interessant! Vi ser frem mot å få ta del i ungdommens kritikerpris dette året, og vi satser alle på å bidra etter beste evne!