Juryklassene: Hamar katedralskole

Denne uka presenterer vi 2. klassen fra Medie og kommunikasjonslinjen ved Hamar katedralskole. Dette er en av ni klasser som sitter i juryen til Ungdommens kritikerpris 2012/13.
Hamar-300x182Hamar katedralskole er en stor skole med både yrkesforberedende og studieforberedende programområder. Skolen har 1350 elever. Medie- og kommunikasjonslinja ved Hamar katedralskole er en populær linje . 2. klasse ved denne linja skoleåret 2012/13 består av 31 flotte elever, 11 gutter og 20 jenter. De har akkurat starta egne ungdomsbedrifter innenfor områdene grafisk design, film, produksjon av websider, apputvikling og produksjon av jentemagasin.

Linja er en yrkesfaglig linje, og de fleste velger å ta MK3 ved skolen også. Dette er en påbyggslinje der elevene får studiekompetanse.

Mange i klassen er glade i å lese, og det var årsaken til at vi søkte om å bli juryklasse. Klassen presenterer seg best selv i sin egenproduserte søknadsfilm til ungdommens kritikerpris. Her han dere se hvor mye de elsker bøker.

https://www.youtube.com/watch?v=USeimgFoTVM