1STUC ved Fredrik II vgs

Syv juryklasser i videregående skole skal lese de fire nominerte bøkene til årets kritikerpris, og kåre vinneren av Ungdommens kritikerpris 2024. Bøkene blir offentliggjort 1. februar. I mellomtiden presenterer vi kritikerklassene.

Hei!

Vi er en engasjert og livlig Vg1-klasse som går på studiespesialisering på en av de største videregående skolene i Fredrikstad. Vi er en inkluderende gjeng som både kan jobbe hardt og ha det gøy. Går du inn døra til klasserommet vårt, kan du møte fullstendig arbeidsro, eller liv og røre. Work hard, play hard. Er det ikke det de sier?

Vi har saker vi brenner for og kan diskutere alt fra politikk til musikk. Vi har ulike interesser, ulik kulturell bakgrunn, ulik smak og ulike personligheter. Samtidig er vi en god gjeng som har mye til felles på kryss og tvers. I høst har vi lest romanen Hør her’a!og sett filmen på kino. Det gav oss mange interessante diskusjoner om kultur og kulturmøter. Nå er vi spent på hvilke bøker vi skal lese i forbindelse med Ungdommens kritikerpris. Vi er klare for å sette på en koselig peis på YouTube og lese oss gjennom de fire bøkene!

Hilsen 1STUC