Juryklassen fra Lillestrøm videregående skole

Lillestrøm klassebilde

2STA består av 30 engasjerte elever som går andre året på Lillestrøm videregående skole. Vi kommer fra et stort område rundt skolen; blant annet fra Jessheim, Frogner, Sørumsand, Fjerdingby og Rotnes.

Lillestrøm er en stor skole med nesten 1000 elever fordelt på tre linjer: studiespesialiserende (ST), musikk, dans og drama (MDD) og medier og kommunikasjon (MK). Det er en overvekt av studiespesialiserende elever og STA-klassen på Lillestrøm har, inntil i år, brukt å bestå av alle de ST-elevene som forserer fag. Dette har gjort at klassen vår er en sammenspleiset gjeng, men også en med et stort fokus på fag – og da særlig realfag. Vi søkte om å få bli juryklasse både fordi vi liker å lese og ville ha en utfordring, men også for å få gjøre noe litt annerledes i skolehverdagen.

Klassen vår er kanskje skole-fokusert, men vi interesserer oss også for mye annet. Vi har mange elever som driver med musikk og idrett på fritiden. Ellers elsker vi å diskutere og debattere. Vi har gledet oss veldig til dette prosjektet og ser frem til å få møte de andre juryklassene!